Direcció

Xavier Ferràs

Doctor en Economia i Empresa per la Universitat de Barcelona. Enginyer Superior de Telecomunicacions per la UPC i Màster enBusiness Administration (MBA) per ESADE. Ha estat el director del Centre d’Innovació Empresarial ACC1Ó. En el mateix organisme, ha estat director de desenvolupament empresarial, cap d’innovació i coordinador del Pla d’Innovació. Contacte

Jordi Conca

Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses. Màster en Comptabilitat, Auditoria i Control de Gestió. Director dels Estudis d’Empresa de la Fundació Universitària del Bages. Ha estat Gerent de la Unió Intersectorial Empresarial del Ripollès i Patró de la Fundació Eduard Soler. Contacte

 

Coordinació

Cèsar Duch

Doctor en Ciències Econòmiques per la UB. Llicenciat en Ciències Econòmiques i Dret per la UB. Professor acreditat per la New Haven University (USA) i professor visitant de la Winthrop University (USA). Compta amb més de 30 anys d’experiència en mercats internacionals, de productes industrials i de serveis. Contacte

Marc Bernadich

Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses. Màster en Creació i Gestió d’Empreses. Responsable FUB e+i. Fundador de la Family Office Neòfit. Conseller executiu del Bàsquet Manresa SAD. Contacte

 

Professorat

Jesús Lázaro

Boolavogue Corp. Services. Enginyer Elèctric per la UPC. PDG per l’IESE. Línies de recerca: Entrepreneurship, Direcció Estratègica. Ha estat director funcional i general a empreses nacionals i multinacionals.

Xavier Carbonell

Economista. Director de Responsabilitat Social Corporativa de MANGO.

Francesc Rufas

Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la UB. Màster en Direcció de Màrqueting a La Verne University. Fundador d’Enginy Assessors, consultora especialitzada en plans estratègics. 

Elisenda Tarrats

Doctora en Administració i Direcció d'Empreses per la UPC i Llicenciada en Pedagogia per la UAB. Màster en Direcció de Recursos Humans per EAE i Postgrau en Gestió de Recursos Humans i Relacions Industrials per l'IDEC-UPF. Actualment és la responsable de la Unitat d'Emprenedoria de la Universitatde Vic - Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) i professora agregada en creació d'empreses a la Facultat d’Empresa i Comunicació de la UVic-UCC.

José Miguel Vilalta

Llicenciat en Ciències Econòmiques per la UB. Llicenciat en Dret per la UB. PDG per l'IESE. Soci fundador i director general de Hoop Kids SL.

Joan Massons

Doctor en Administració i Direcció d'Empreses per ESADE. Assessor de la Candidatura de Barcelona als Jocs Olímpics. Membre de diversos Consells d'Administració. Consultor en Anàlisi d'Empreses i Estratègia Financera. 

Xavier Olsina

Economista per la Universitat de Barcelona, especialitzat en Finances. Censor Jurat de Comptes per oposició. Auditor (per AENOR) de Sistemes de Gestió de Qualitat i Medi Ambient (1998-2013 ). Ha estat director de Cash Management & Hedging (SEAT-Grup VW), tresorer del Grup AGBAR, gerent de Qualitat i Gestió Ambiental i responsable d’Administració d’algunes empreses del Grup AGBAR. Autor del llibre: Gestión de Tesorería (Ed. Profit).

Jordi Soldevila

Diplomat en Ciències Empresarials per la UPF. Màster MBA en Direcció i Administració d'Empreses per la UAB, UPC i UB. Lideratge i direcció de persones, i Leadership Development. Al llarg dels últims 15 anys ha desenvolupat la seva activitat professional a grans empreses multinacionals del sector químic i energètic, i ha desenvolupat funcions de responsabilitat comCredit Manager, Internal Auditor, Consultor d'Organització i Cash Manager.

Zahaira Fabiola González

Doctora en Publicitat i Relacions Públiques per la UAB. Professora de la Facultat d’Empresa i Comunicació de la UVic-UCC. Especialista en Campanyes de Comunicació Global. Directora de l’Agència La Casita Comunicación. 

Oreste Atardi

Llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques. Màster en Disseny i Direcció d’Art. Professor de la Facultat d’Empresa i Comunicació de la UVic-UCC. Director creatiu executiu de l’Agència TBS Group. Compta amb més de 30 anys d’experiència en publicitat ATL i BTL en grups internacionals com McCann Erickson, RNL i diverses agències nacionals.

 

Gemma Gutiérrez 

Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques per la UAB i Màster en Direcció de Màrqueting i Gestió Comercial per ESIC. Subdirectora general a OGILVYONE Barcelona, agència líder en Màrqueting Digital i Relacional. Ha exercit la direcció de comptes a Gas Natural Fenosa, Heineken, Boots Laboratories, “La Caixa”, Panrico, Vueling, Custo Barcelona o IESE.

Oriol Ramon Serrate

Llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques per la UVic-UCC. Traffic Manager a Cofidis. Ha treballat per a Onetomarket Spain, MICROS eCommerce Services | TIC Global, Doble You.

Xavier Corrons

Enginyer Industrial Superior, especialitzat en Organització Industrial. Beca de “La Caixa” per a l’ampliació d’estudis als Estats Units, on realitza un Master of Science in Industrial and Management Engineering al Rensselaer Polytechnic Institut (NY). Programa de Desenvolupament Directiu (PDD) a la IESE Business School. Més de 15 anys d’experiència en la gestió integral de la cadena logística i la direcció industrial. Director de logística d’Iberpotash.

Xavier Fumanal

Diplomat en Ciències Empresarials - especialitat en Màrqueting i Comerç Exterior (UB). Postgrau en Màrqueting Avançat en Entorns Complexos i Benchmarking (UPC). Postgrau en Inversió i Finançament (Universidad Politécnica de Madrid). CEO i fundador de JFK Intel·ligència Competitiva. Director per a Espanya i Portugal de Scandinavian TrainingSystems Iberia. Partner per a Espanya i Portugal d'Eutas ewiv. Impartició de Programes de Millora a clients finals com "la Caixa", Ikea, Maersk, Ercros, GTD, Argal, Avinent, Dir, Fiat Industrial, Knauf, Rosa Clarà, Primagas, Proclinic, Kantar Media, Service Point, Ibersegur, etc.

Jordi Rojas

Llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses. Màster en Comptabilitat, Auditoria i Control de Gestió. Assessor comptable fiscal.

Jordi Franch

Llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses per la UB. Postgrau en Fiscalitat per la UAB i Màster en Societat de la Informació i el Coneixement a la UOC. Doctor en Economia per la URJC. Autor dels llibres "Economía" (Unión Editorial) i "Fonaments de Macroeconomia" (Ed. FUB).

Santiago Cervera

Llicenciat en Dret per la UAB. Diplomat Superior en Dret i Economia per l'Institut Europeu de Dret i Economia. Especialitzat en Dret Laboral i de la Seguretat Social. Fundador de Cervera i Gonfaus Assessors.

Anna M. Roma

Doctora en Administració i Direcció d’Empreses. Màster Superior de Compres per l’Institut Català de Logística de la UPC. Diplomada en Gestió Logística per l’Institut Català de Logística de la UPC. Llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses per la UB. Diplomada en Empresarials per la UVic-UCC. Compta amb 17 anys d’experiència professional en el sector de serveis i el sector industrial. 

Valentí Martínez

Doctor en Psicologia. Llicenciat en Psicologia per la URL. Diplomat en Gestió i Direcció Hospitalària per EADA. Director general de la Fundació Universitària del Bages. Expert en lideratge i direcció de persones i equips, ha participat en projectes formatius i de consultoria en el territori nacional i en països com Argentina i Guatemala.

Carlota Riera

Llicenciada en Psicologia. Màster en Educació i TIC e-learning. Doctora en Psicologia Social. Degana de la Facultat de Ciències de la Salut de Manresa. Professora de RRHH.

Meritxell Obiols

Doctora en Ciències de l'Educació per la Universitat de Barcelona (UB). Directora de Coaching BCN_. Especialista i formadora organitzacional en coaching, intel·ligència emocional i lideratge. 

Santi González

Soci fundador d’”Entrenadores de Talento”. Consultor-coach especialitzat en el desenvolupament d’equips. Llicenciat en Psicologia i postgraduat en Anàlisi i conducció de grups en els àmbits clínic, educatiu i organitzacional per la UB. Formador acreditat en Insights Discovery. Coach de Sistemes Organitzacionals i de Relacions (ORSCC) pel Center for Right Relationship (CRR).

Víctor Jordán

Llicenciat en Geografia i Història. Màster e-learning. Professor de negocis digitals al Tecnocampus de Mataró. Responsable d’e-learning al Johan Cruyff Institute.

Guest Speakers

Martí Saballs

Llicenciat en Periodisme (Universitat de Navarra) i MBA per l’IESE. Ha estat corresponsal d’Expansión i Actualidad Económica a Nova York i Lisboa. Director adjunt del diari “Expansión” a Barcelona. Autor dels Llibres “Historias de un Corresponsal Económico” (2009), “¿ Qué hago con mi Dinero?” (2012) i “ Inteligencia Empresarial” (2015), Diàlegs de gestió juntament amb Salvador Alemany, president d’Abertis.

Jaime Alonso

Enginyer Industrial en Doctorat en Economia Aplicada per la Wharrton School (Universitat de Pensilvania). Investigador i consultor d’empreses. “Distinguished Professor of Strategy and International Business School of Business Administration University of San Diego (USA)".

Ginés Alarcón

Enginyer Industrial per la UPC. President de la Consultora Tecnològica Nae. Ha estat, entre d’altres, Director General de la Fundació Barcelona Mobile World Capital, Vicepresident del Grup Lavinia, director general de Colt Telecom, conseller delegat de T-Systems Iberia, subdirector general de British Telecom.

José Maria Gay de Liébana i Saludas

Doctor en Ciències Econòmiques i Doctor en Dret. Llicenciat en Economia, en Dret i en Direcció i Administració d’Empreses. Professor Titular d’Economia Financera i Comptabilitat de la Universidad de Barcelona. Membre d’honor del Consell Superior Europeu de Doctors i Doctors Honoris Causa. Economista, advocat, censor jurat de comptes i auditor. Premi Economia 2012 concedit per l’Associació de Corresponsals de Premsa Estrangera a España.

Català