El Campus Professional compta actualment amb la Fundació Kreas d'Olot, creada conjuntament amb la FECIC, per desenvolupar un centre de formació dual en la indústria càrnia i agroalimentària catalana. També compta amb el Centre Teknós a Vic, creat conjuntament amb la Fundació Educació i Art de l'Ajuntament de Vic, per desenvolupar la formació dual en l'àmbit de la tecnologia i la comunicació. Aquest proper curs acadèmic s'hi incorpora el Campus Professional UManresa, impulsat des de la Fundació Universitària del Bages per a la formació dual en l'àmbit de les pròtesis dentals.

Els centres ofereixen cicles formatius de grau superior (CFGS), certificats de professionalitat i formació contínua.

 

 

Teknós és un centre de formació professional en tecnologia i comunicació gestionat per la Fundació Universitària Balmes (FUB) i la Fundació Educació i Art (Feduart) de l'Ajuntament de Vic.

 

 

Kreas és un centre de formació professional de qualitat de l'àmbit de la indústria càrnia i agroalimentària, que neix amb l'objectiu de formar i qualificar els treballadors d'aquest sector per contribuir a la millora de la seva competitivitat.

 

 

Campus Professional UManresa és un centre de formació impulsat per la Fundació Universitària del Bages per a la formació dual en l'àmbit de les pròtesis dentals.

Català